Het eerste artikel op Pretty Beauty Land werd op 1 juli 2010 geplaatst en sindsdien komen er dagelijks lezers terug om de artikelen op Pretty Beauty Land te lezen. Voor mijn lezers staat er dan ook weer iedere dag een nieuw artikel klaar. Pretty Beauty Land is een beautyblog met als doelgroep meisjes, jongedames en vrouwen van alle leeftijden, maar zij hebben een ding gemeen: Interesse in Beauty, Fashion en/of Lifestyle. De artikelen die geschreven worden zijn dan ook heel gevarieerd, zodat iedereen zijn hart kan ophalen.

Er worden reviews geschreven over budget producten, maar ook over producten van luxe merken. Regelmatig worden er video’s geplaatst op de website waarin ik laat zien hoe je een van mijn ooglooks na kan maken. Maar ook plaats ik persoonlijke video’s en andere interessante tutorials. De variatie op Pretty Beauty Land is groot en dat maakt deze website nou juist zo leuk en interessant.

Pretty Beauty Land is een snelgroeiende beautywebsite waar met heel veel plezier en passie iedere dag aan wordt gewerkt.

Heeft u meer vragen over Pretty Beauty Land dan kunt u die stellen op de contact pagina.