Normaal gesproken gaat mijn hartje niet sneller kloppen van ‘budget’ blushes. Ik vind ze nooit heel erg spannend of er komt maar heel weinig kleur vanaf. Van deze BE Creative Make Up blushes gaat mijn hart wél sneller kloppen en ze zijn ook nog eens leuk geprijsd!

De BE Creative Make Up blushes zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Alle 5 zitten ze in een strakke vierkante verpakking met ronde hoeken. Het voelt als een soort rubber aan, maar helaas wordt dat rubberachtige ook heel snel vies. Erg handig vind ik de doorzichtige deksel, zodat je direct ziet welke kleur het is. Maar wat het aller fijnste van de BE Creative Make Up blush is, is dat ze mega goed gepigmenteerd zijn en alle 5 prachtig! En de prijs? De blushes kosten € 10,95 per stuk. Erg betaalbaar vind ik.

Ik heb alle kleuren op mijn arm geswatched. Er zit voor iedereen wel een passende tint bij! Bij ICI Paris XL werk ik dan ook erg graag met deze blushes. Van heel zacht naturel tot opvallende zoetroze tinten. Ze brengen ontzettend gepimenteerd aan, maar ze zijn ook prachtig te vervagen.

Innocence is een prachtige naturel blush! Ik ben de laatste tijd een beetje obsessed door deze kleur. Innocence zou ik omschrijven als bruin met een vleugje roze en taupe met een zacht satijnen glans.

Delight kreeg ik moeilijk vastgelegd op de foto. Er zijn namelijk 0 glitters te zien op de foto, maar als ik in mijn doosje kijk is het een glitterbom. Delight is een zachte perzik blush met gouden glitters. Prachtig voor in de zomer!

Precious is ook een perziktint, maar totaal anders dan Delight. Precious is veel feller en meer roze dan Delight. Ook is deze blush geheel mat. Perfect voor degene die houden van een felle, frisse blush. My Precious!

De foto van Blossom ziet er wat minder mooi uit. Deze blush heb ik namelijk al een tijdje en deze heb ik dus al lekker vaak gebruikt. Blossom is de perfecte lief roze blush met een paar kleine zilveren glitters.

Als laatste de meest opvallende blush. Flirty is een felroze blush met een vleugje rood. Ook deze blush is helemaal mat. Flirty is ook een kleur die je moet durven dragen, maar ik vind hem prachtig!

Mooi tinten, goed gepigmenteerd en een leuke prijs. Ik ben er fan van! Sowieso ben ik al fan van de producten van BE Creative Make Up. Ik vind de kwaliteit beter dan die van L’oreal en Bourjois en de prijzen zijn hetzelfde. Mijn favoriete BE Creative Make Up blushes zijn toch wel Innocence en  Precious. Innocence is een hele mooie natuurlijke tint. Precious is een prachtige felle perzikkleurige blush. Ja, deze blushes zijn voor mij echt een YAAAY!

Categorieën: Make-up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *