Nog 8 dagen en dan is het alweer kerst. Ieder jaar gaat deze periode weer in een vogelvlucht voorbij. Maar hoe snel de tijd ook gaat, je mag niet vergeten om het perfecte cadeautjes voor je dierbaren te scoren. Daarom nog snel een cadeautip voor jullie! De kerstcollectie van The Body Shop is namelijk perfect om cadeau te geven of te krijgen!

Het is inmiddels alweer een tijd geleden dat The Body Shop met een nieuwe geurlijn voor de kerst kwam. Maar als ze het doen, dan doen ze het ook goed. De Glazed Apple kerstcollectie bestaat uit maar liefst 12 producten met allemaal diezelfde zoete appel geur. Ik had verwacht dat het een hele subtiele fris zoete geur zou zijn, maar Glazed Apple is echt winegum zoet. Jummmmyyy!!! Ik heb 6 producten uit de Glazed Apple kerstcollectie en vandaag review ik ze voor je.

Iedere keer als ik deze pot open is het weer feest. De geur is echt heerlijk en maakt mij direct happy. De Glazed Apple body butter bevat gelukkig geen glitter. De Glazed Apple body lotion heeft dat wel, maar dan zou ik hem niet dagelijks gebruiken. De textuur van de body butter is niet te romig, maar ook niet zo vloeibaar als body lotion. De perfecte mix, zodat die voor iedereen geschikt is.

De verpakking is ook weer prachtig. De Glazed Apple kerst collectie is uiteraard groen en op de deksel staat een appel op een stokje en een suikerlaag afgebeeld met een schattig rood strikje. En de kerst sparkels maken de verpakking al helemaal feestelijk. De Glazed apple body butter is één van mijn favoriete producten uit deze collectie! Een perfect cadeau voor iedereen die van body verzorging houdt. Glazed Apple Body Butter – 200 ml € 16,- 

De Glazed Apple kerstcollectie heeft een douchegel in de collectie, maar ook een stuk zeep voor de liefhebber. Het zeepje is het zo groen als de rest van de collectie en heeft dezelfde geur. De zeep heeft een fijne kleine prijs en gaat lang mee! € 3,50 voor 110 gram. Deze schattige ijsbeer ruikt niet naar Glazed apple, maar kan wel mee onder de douche. In plaats van een douchepuff neem je gewoon deze ijsbeer mee! Cute! Polar Bear Sponge € 5,-

De Glazed Apple Lip Balm is mijn favoriet uit de kerstcollectie. Zo neem ik namelijk deze heerlijke geur de hele dag met mij mee. En ik ben niet de enige, want toen ik laatst bij een vriendin was toen vroeg zij of ik weer die heerlijke balsem bij had. Hihi. Lip Balm € 6,-. De Glazed Apple Lip Gloss zou een ideaal cadeau zijn voor iemand die meer glans wil én de goddelijke appel geur. In het tubetje is die groen, maar op de lippen nagenoeg transparant. Net zoals de lip balsem overigens. Lip Gloss € 7,- 

Normaal ben ik niet zo dol op badzout. Geef mij maar de bruisballen van de Lush en ik ben zoet. Maar toen deze op waren pakte ik de Bath Sprinkles van de Glazed Apple lijn. Ik was echt verrast hoeveel geur en kleur van dit product afkwam. Ik gooide ongeveer 1/4 deel van de flacon in bad en alles kleurde mooi groen en een uur lang rook mijn hele bad naar geglazuurde appel. Nom, nom! Geef deze bath sprinkles zeker cadeau aan iemand die een bad heeft. Glazed Apple Bath Sprinkles € 6,-. 

Glitters! Die mogen natuurlijk niet ontbreken in een kerstcollectie. Deze glitter draagt de naam The Sparkler en zij doet haar naam eer aan. Ze maakt namelijk van iedereen een glitterprinses! Wanneer je in het poefje van The Sparkler knijpt komt er een hele lading zilveren glitters uit, met zoete appel geur! Yayyy! Een perfect cadeau voor een glitterprinses! The Sparkler Glazed Apple € 15,-. 

Volgens mij was het al duidelijk dat ik dol ben op deze collectie. Het zijn perfecte cadeau ideeën voor iedereen die graag wat liefde en tijd in zijn uiterlijke verzorging stopt. Naast deze heerlijke producten zijn er nog meer Glazed Apple producten. Er is nog een eau de toilette (€ 14,-) , bath melt (€ 9,-), hand creme (€ 5,50), Shimmer Lotion (€ 10,-), body polish (€ 10,-) en een shower gel (€ 7,-).

Mijn top 3
1. Lip Balm
2. Body Butter
3. Bath Sprinklers

Uiteraard heeft The Body Shop nog veel meer cadeau ideeën en geweldige cadeau sets. En zoals ieder jaar steunt The body Shop weer een goed doel. Meer daarover lees je hier.

The Body Shop heeft door heel Nederland winkels, maar ook een online shop. Momenteel loopt er zelfs een leuke actie. Op geselecteerde items is elk 2e product 50% korting. En dat geldt ook op de kerstcollectie! 

Een dikke yaaaaaayy voor de The Body Shop Glazed Apple kerstcollectie! 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *