Ik heb serieus al 2 Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Sticks opgemaakt en zelfs uitgeschraapt tot de bodem. Toen ik van de week in Amsterdam was haalde ik weer een nieuwe en op het moment dat ik hem op mijn lippen wilde smeren, bedacht ik me dat ik écht een review moest schrijven.

Elizabeth Arden is vooral bekend om haar Eight Hour Cream. Een super herstellende en voedende (S.O.S.) crème die mega populair in Amerika is. Nu heeft Elizabeth Arden ook de Eight Hour Cream Lip Protectant Stick met een zonnebescherming van SPF 15. Ideaal voor je lippen en super herstellend! Precies wat mijn droge lippen nodig hebben.

De Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick is redelijk prijzig. Volgens mij kost die normaal tussen de € 20,- en € 25,- wat ik een flink bedrag vind voor een lippenbalsem. Gelukkig verkopen ze hem bij de DA aan de Leidsestraat in Amsterdam de Lip Protectant voor € 15,-. Dus wanneer ik in Amsterdam ben, haal ik hem daar. Laatst kocht ik een setje met de originele Eight Hour Cream en de Hand Treatment. De lippenbalsem die daarin zat was een compleet witte huls en de balsems die ik daarvoor heb gehad waren versierd met het logo van Elizabeth Arden.

De lippenbalsem werkt zoals een normale lipstick. Je draait hem omhoog en je kunt hem direct op je lippen aanbrengen. Geen gedoe met vingers in potjes en dus vette vingers na het aanbrengen. Ideaal en makkelijk om mee te nemen. De geur is helaas iets minder. Nu hadden ze dit natuurlijk op kunnen lossen door er wat parfum aan toe te voegen, maar ik vind het juist prettig dat het product parfumvrij is. Dan maar een medicinaal geurtje…

Ik gebruik de Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick echt dagelijks en kan werkelijk niet meer zonder. Hij voedt meer dan alle andere lippenbalsems die ik heb en hij lijkt langer te blijven zitten. Het gaat overal mee naar toe en ik ben pas gerustgesteld als ik een back-up heb. Toevallig heb ik net mijn vakantie geboekt naar Sri Lanka en het eerste wat door mijn hoofd schoot was dat mijn Elizabeth Arden mee moest, haha. Pluspunt voor op vakantie want er zit een SPF 15 in voor mijn kwetsbare lippen. Ik ben echt dol op dit product!

Cijfers
Product: 10/10
Verpakking: 7/10
Prijs: 5/10
Gebruiksgemak: 9/10

Eindcijfer: 7,75

Elizabeth Arden is in de parfumerie verkrijgbaar zoals bijv. Douglas en ICI Paris XL, maar ook online in een aantal webshops.

Heb jij weleens de Elizabeth Arden producten geprobeerd?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *