Het mag op Pretty Beauty Land dan wel stil zijn, maar stil zit ik zeker niet. Ik ben lekker op shoots bezig en ik heb net een verhuizing achter de rug. De komende weken zullen ook nog een gekkenhuis zijn met Amsterdam Fashion Week en een belangrijk examen voor mijn werk. Maaar….. Ook sta ik aanstaande vrijdag in de finale van het Dior make-up talent! Ik heb er zo onwijs veel zin in en ik ben ook een tikkeltje zenuwachtig. Ik sta namelijk in de finale met de 10 beste visagisten van ICI Paris XL. Iemand wint aanstaande vrijdag de titel, maar er wordt ook een publieksprijs weggeven en daar heb ik jullie voor nodig. Dus ik vraag jullie om op mij te stemmen door hier te klikken.

Uiteraard ga ik voor de titel die avond, maar ik zou het zo, zo, zo leuk vinden om ook nog de publieksprijs in de wacht te slepen. Daarvoor heb ik natuurlijk jullie stemmen onwijs hard voor nodig! Stemmen kan via de ICI Paris XL site. Je moet dan wat gegevens achter laten, omdat je kans maakt op een toffe prijs. Als je geen nieuwsbrief wilt ontvangen dan klik je dat vinkje gewoon uit. Vergeet niet je stem te activeren via de e-mail. Dan pas is je stem definitief.

Dit is het 5de jaar dat het Dior Make-up talent georganiseerd wordt. Dit is mijn 3de jaar dat ik meedoe en ik sta gewoon in de finale! Dit jaar is de eindopdracht iets anders dan voorgaande jaren. Tijdens een luxe, intieme catwalk show is mijn look te zien in het prachtig hotel in Amsterdam. Helemaal in de Dior sferen uiteraard. De opdracht is een intense avond look die catwalkproof is en het thema is Kingdom of Colors. Wat mijn look gaat worden kan ik helaas nog niet verklappen, maar als de finale is geweest dan laat ik het jullie uiteraard zien.

Laat als je vrienden en familie op mij stemmen, want ik heb het onwijs hard nodig. Alvast duizendmaal bedankt lieve hunbuns en ik hoop dat ik volgende week kan zeggen dat ik de publieksprijs heb gewonnen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *