Hannah heeft een andere visie op zonbescherming. In plaats van SPF-nummers denkt hannah vanuit de huidtypes. Dit is voor iedereen veel makkelijker te begrijpen en kun je op een verantwoorde manier van het zonnetje genieten. Vandaag review ik de hannah Sun Perfection lijn.

De hannah Sun Perfection lijn bestaat uit 3 producten voor het gezicht. Juvi protect, High Quality en Fade Treatment. Alle drie de producten zitten in een vrolijke oranje flacon waardoor ze goed herkenbaar zijn als zonneproduct. Ieder product bevat ook een handig pompje en één pompje is genoeg voor het gehele gelaat. Maar wat is nou het verschil tussen deze 3 producten?

Hannah Sun Perfection Juvi Protect
Juvi protect is geschikt voor huidtype 1 – 2. Mensen met dit huidtype worden niet of nauwelijks bruin en verbranden snel. Dit huidtype vraagt om een hoge SPF (30) , maar daarnaast ook bescherming tegen vrije radicalen en antioxidanten. Daarnaast neemt Juvi Protect roodheden en irritaties weg en heeft het een kalmerende functie. Ook de vet- en vochtbalans wordt aangevuld.
Prijs: € 55,-

Hannah Sun Perfection High Quality
Geschikt voor huidtype 2 – 3. Deze huidtypes zijn gevoelig voor de zon, maar verbranden niet zo snel en worden relatief gemakkelijk bruin. Daarom bevat de High Quality een medium bescherming (SPF 15). Deze huidtypes zijn vaak wel gevoelig voor het verlies van voedingsstoffen. High Quality vult die voedingsstoffen aan, maar daarnaast verstevigt hij ook. Mocht de huid toch teveel aan het zonlicht bloot gesteld worden, dan werkt deze zonneverzorging ook kalmerend.
Prijs: € 57,-

Hannah Sun Perfection Fade Treatment
De Fade treatment is voor de getinte tot donkere huid, ook wel huidtype 3 – 4 genoemd. Degene met deze huidtypes worden heel erg snel bruin en verbrandt bijna nooit. Wel heeft deze huid meer aanleg voor de vorming van huidverkleuringen en pigmentvlekken. Deze huid vraagt om een lage bescherming (SPF 10), maar bevat verder zoethout die hyperpigmentatie tegen gaat. Vaak heeft deze huid ook een groot verlies van vocht die weer wordt aangevuld door de Fade Treatment. Dagelijks als dagverzorging aanbrengen. Gebruikt u het product tegen pigmentstoringen bij een ander huidtype dan breng je het na het reinigen op de plekken. Daar over heen breng je je dagverzorging aan.
Prijs: € 59,-

Er zit aan deze producten weer dat heerlijke herkenbare hannah geurtje aan. Niet heel overheersend, maar zacht en een tikkeltje zoet. De producten van de Sun Perfection lijn zijn gemakkelijk te doseren door het pompsysteem. Qua structuur merk ik bij de High Quality en de Fade Treatment weinig verschil. Beide zijn het dunne crèmes die gemakkelijk aan te brengen zijn en ze trekken snel in. De Juvi Protect heeft een wat dikkere en stuggere substantie. Ik vind het zelf geen enkel probleem. Mijn droge huid kan dat extra laagje echt wel gebruiken, al trekt deze iets minder snel in. Ik breng de zonneverzorging iedere dag over mijn gewone dagverzorging heen. Ik ga niet meer zonder de deur uit en ik neem de hannah Sun Perfection producten ook gewoon mee naar het strand, tuin en op vakantie. Vind je deze zonneverzorging nou te duur? Bedenk dan dat de hannah Sun Perfection lijn zoveel voedende ingrediënten bevat, dat je ze in de zomer ook kunt gebruiken als dagverzorging. Een zonneverzorging die écht iets voor je huid doet!

Spoiler Alert! Aanstaande woensdag mag ik maar liefst 5 (!!!) hannah Sun Perfection producten weggeven op mijn blog!

Je kunt hannah kopen bij een hannah huidcoach bij jou in de buurt of in hun webshop.

Zou de hannah Sun Perfection iets voor jou kunnen zijn?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *