Heaven Skincare was voor mij een compleet onbekend merk en ik ben dol op nieuwe merken ontdekken! Heaven gebruikt het beste wat de natuur te bieden heeft. Ik was nieuwsgierig geworden naar Heaven en ik probeerde het Bee Venom Mask, de Vanilla Pod Hand & Nail crème en de Ella Jane Reinigingsdoekjes. Vandaag 3 Heaven Skincare reviews!

Heaven Skincare gebruikt biologische ingrediënten voor in haar producten. Het uitgebreide assortiment van Heaven bestaat uit producten voor het gezicht, lichaam en haar. De paradepaardjes van Heaven zijn de crèmes op basis van bijengif: Bee Venom. Dit zou het natuurlijke alternatief voor Botox zijn. De producten van Heaven worden ook gebruikt voor behandelingen bij mensen met psoriasis, eczeem, acne en de beschadigde huid. Tijd om deze producten uit te proberen!

De verpakking van het masker en de handcrème zijn werkelijk prachtig! De producten zitten in mat glazen potjes met een zilveren deksel. Maar je ontvangt ze in een zwart luxe doosje met een grote witte deksel waar het logo op afgebeeld staat. Erg mooi!

Ella Jane reinigingsdoekjes
Deze reinigingsdoekjes zijn doordrenkt met biologische extracten van appel, honing, kamille, aloë vera en pepermuntolie. Ze zouden moeten reinigen, verfrissen, tonifiëren en hydrateren. En dat allemaal met een doekje? Ik ben absoluut geen voorstander van het reinigen met een doekje. Het is namelijk niet echt reinigen. Er ligt altijd een pak doekjes in m’n nachtkastje voor het geval ik écht geen zin heb om mijn make-up eraf te halen. Alleen dán gebruik ik een doekje. Natuurlijk heb ik ze wel geprobeerd, maar ik moet te hard wrijven om mijn make-up eraf te krijgen. Ze prikken een beetje en daarna voelt mijn huid droog en trekkerig aan. Nee, helaas niet mijn ding deze reinigingsdoekjes.
Prijs: € 9,95 voor 30 stuks

Heaven Skincare Bee Venom Mask
Het Bee Venom Mask staat op nr. 1 van de Heaven Top 5 best sellers. Een masker dat direct liftend zou werken, maar daarnaast werkt het ook kalmerend en helend. Nu heb ik natuurlijk nog helemaal geen liftend product nodig, maar met mijn eczeem kan ik het kalmerende prima gebruiken. Je kunt het product op 3 manieren gebruiken. Als masker die je 20 minuten laat inwerken, als masker aanbrengen en de hele nacht laten zitten of dagelijks een kleine hoeveelheid over je dagverzorging aanbrengen voor onder de make-up.

Zelf gebruik ik het product het liefste als masker die ik 20 minuten in laat werken. Ik breng het masker op een goed gereinigde huid aan. Ook scrub ik mijn huid altijd voordat ik een masker aanbreng voor het optimale resultaat. Ik breng het masker mesdik aan en laat hem inwerken. Het is een vol romig masker en droogt dus niet in. Het voelt heel comfortabel aan. Mijn huid voelt na gebruik heel zacht aan. Ik merk niet direct dat mijn eczeem rustiger is geworden, maar mijn huid is echt super gevoed! Ook het aanspannende effect is te voelen, nu is dat bij mij natuurlijk niet nodig. Met een potje van 15 ml kun je ongeveer 4-5 keer doen.
Prijzen: € 44,95 voor 15 ml en € 124,- voor 50 ml.

Heaven Skincare Vanilla Pod hand & nail cream
Oehlala! Handcreme met de geur van vanille! De Vanilla Pod hand & nail cream is een intensieve handverzorging die je ook als masker kunt gebruiken. Daarnaast zou je hem ook kunnen gebruiken voor droge ellebogen en knieën. Ik heb hem een paar keer als handcrème gebruikt en een keer als handmasker. Ik bracht een rijkelijke laag aan en deed een paar katoenen handschoenen aan. Favoriete serie aan en genieten maar! Na een half uur was de handcrème bijna helemaal opgenomen en waren alle droge plekjes verdwenen. Ik vind het een fijne handverzorging met een zéér aangename geur.
Prijzen: € 12,80 voor 15ml, € 27,95 voor 50 ml en € 58,80 voor 200 ml.

Het Bee Venom masker voedt mijn huid echt optimaal, dus voor meiden/dames met een droge huid zou dit product echt heerlijk zijn. De handcreme graag ik vooral graag als masker omdat die heel intensief voed. Heerlijk om als oppepper te gebruiken. De reinigingsdoekjes zijn wat mij betreft geen aanrader. Ze verwijderen erg lastig mijn make-up en ze prikken een beetje. Daarnaast ben ik geen voorstander om met doekjes te reinigen.

Heaven Skincare heeft een webshop waar je de producten aan kunt schaffen.

Als jij één product uit mocht kiezen tussen deze Heaven Skincare reviews, welke zou jij dan kiezen?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *