Met mijn liefde voor panty’s moest er natuurlijk een deel 2 komen. In Legcessorize deel 1 liet ik jullie 3 verschillende panty’s zien en welke outfit ik daarbij droeg. Een tijd geleden kwam ik weer een webshop tegen met prachtige panty’s en vandaag laat ik jullie 4 panty’s zien van de webshop Shoes Cancan.

Zoals de webshop zelf zegt verkopen ze ‘beeldig sexy lingerie en schoenen‘. En panty’s mogen best een beetje sexy zijn! We zijn vrouwen en dit mogen we laten zien. Naast panty’s verkopen ze ook mooie nachtkleding, lingerie en schoenen. Maar ik kon niet stoppen met kijken naar de panty’s.

♥ Veneziana kousen panty
Met deze panty lijkt het net alsof je kousen aan hebt! Ik vond het een super leuk idee met al die stipjes. Alleen de ‘band’ van de look al like kous had wat hoger gemogen. Nu zit die net op een plaats waardoor me benen dikker lijken. Of ik ben gewoon aan het zeiken…
Prijs: € 15,50

♥ Leg Avenue net panty
Mijn favoriete panty van deze 4! Deze geweldige net panty! Een net panty ordinair? Nee hoor… ik combineer hem zelfs met rood! Maar wel een chique rood jurkje. Als je hem aantrekt moet je wel opletten dat je de lijnen recht houdt, anders ziet het er een beetje vreemd uit.
Prijs: € 17,-

♥ Veneziana tijger panty
Op de foto op de webshop lijkt het alsof de panty gewoon doorzichtig is en dat het beige dat je ziet gewoon huidskleur is. Helaas, is dat beige niet een doorzichtige panty, maar hij is echt beige. Ik vind hem daardoor iets minder mooi. Maar hij is wel 50 den, dus dikker dan een normale panty. Nu kan ik hem wel van de winter door dragen. De panty (of eerder een maillot) bevat een stoer tijgerprintje die mooi is te combineren met bijvoorbeeld een bruin of zwart jurkje.
Prijs: € 14,10

♥ Leg Avenue Jarretel print
Mijn vorige jarretel panty trok ik tot mijn grote verdriet kapot. Ik vind zulke panty’s echt geweldig! Er zit een jarrel opgedrukt, waardoor het lijkt alsof je jarretels draagt. Ik combineerde deze ‘jarretels’ met een hoge rok, alsof het lijkt dat mijn jarretels er onderuit piepen.
Prijs: € 18,-

Dat was Legcessorize deel 2 alweer! Zeggen jullie, doe mij nog maar een deel 3 of is het nu wel welletjes geweest met al die panty’s?

Categorieën: Outfits

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *