Ik ben dol op glans en ik werk er dan ook graag iedere shoot mee. Dus waarom niet een model helemáál in de gloss zetten? Zo gezegd, zo gedaan. Eerst een paar mooie beauty’s geschoten en daarna de glanslaag. I love it!

Ik vind het altijd mooi om heel naturel te beginnen. Ideaal voor de portfolio van een model. Iedere keer is het weer de kunst om met zo weinig mogelijk product een egaal make-upje te creëren.

Tijd voor een mooie beauty lip en glans! Dat maakt het beeld direct véél interessanter. Als glans gebruik ik altijd Eight Hour cream. Ik heb het aangebracht op de wenkbrauwen, oogleden, neusbrug, cupidoboog  en de sleutelbenen. Het geeft zo’n prachtig effect!

Het eindbeeld voor mijn portfolio heb jullie helemaal aan het begin al gezien. Naast dat beeld schoten we nog 2 prachtige glossy beelden. Degene die zich afvraagt hoe ik de glanslaag hebt gemaakt… Gewoon haargel! Uiteraard eerst op mijn eigen huid geprobeerd en dat ging prima.

Categorieën: Make-up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *