Normaal loop ik in jurkjes en op stiletto’s rond, maar in Berlijn is dat toch niet zo handig. In Berlijn kocht ik een heerlijke trui en sjaal waar ik praktisch bijna iedere dag in rond liep. I love my fluffy sweater! Kijk je mee naar mijn Outfit of the day Berlin Sweater?

In een klein winkeltje Jimmy’s kocht ik deze mint kleurige trui van Pepe Jeans. En ik had geluk want hij was in de uitverkoop! Hij was van € 64,- naar € 32,- afgeprijsd. Ik vond hem zo cute dat ik hem niet kon laten liggen!

Deze trui kun je natuurlijk met van alles combineren. Ik heb hem in Berlijn gecombineerd met een peach kleurige broek, een donkere spijkerbroek, maar ook deze nep lederen legging. Omdat de trui en de legging erg comfi zitten heb je bijna het gevoel dat je in je pyjama rond huppelt. Love it!

Mijn Berlin Sweater combineerde ik met mijn Vans. Die kocht ik een tijdje geleden in een outlet. De gekleurde stipjes maken hem zo schattig en ze lopen daarnaast ook heerlijk.

De gebreide peachy sjaal kwam ook al voor in mijn shoplog. Die kocht ik in de Six in Berlijn. Zo hoefde ik overdag geen jas aan, want dit was warm genoeg. Als sieraden droeg ik mijn Swarovski ring en mijn Speechless armbanden. Ik ben zo verliefd op mijn Speechless armbanden dat ik ze bijna iedere dag draag!

En omdat het zonnetje toch nog lekker scheen in Berlijn nam ik standaard mijn fake Ray Ban mee. Het goudkleurige montuur paste weer perfect bij mijn armbanden.

Zo zien jullie ook eens de andere kant van mij. De meeste outfits of the day zijn gevuld met jurkjes, rokjes en stiletto’s. Maar dat is toch niet zo handig voor een stedentrip.

Wat vinden jullie van mijn minty Berlin sweater?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *