WAARSCHUWING! LEES DIT ARTIKEL NIET ALS JE GEK BENT OP DE PRODUCTEN VAN THE BODY SHOP. DIT KAN LEIDEN TOT ENORME BESTELLINGEN IN HUN WEBSHOP.

Zodra het sale is bij The Body Shop dan ben ik door het dolle heen! Ik ben dol op hun body butters en ik verslind er iedere jaar wel weer een paar. Daarom sla ik altijd massaal in tijdens de sale en ik vond dat ik jullie deze shopping tip niet mocht onthouden.

Tijdens de sale van The Body Shop krijg je 50% korting op speciale sale items. Zo zit er 50% korting op hun XL producten. Die zijn altijd al super voordelig, maar nu mega voordelig! Ik heb 2 favoriete geurlijnen van The Body Shop en laat er nou net een XL Body Butter zijn van de Shea lijn. Deze body butter is geschikt voor een zeer droge huid en hij ruikt goddelijk!

Ik verklapte net al dat ik 2 lievelingslijnen heb. Mijn 2de liefde van The Body Shop is de Vineyard Peach lijn. Ik kon het dan ook niet laten om 2 body butters, 1 body scrub, de body lotion en de douchegel te bestellen. Liefde voor deze goddelijke zomerse lijn! En ook hiervoor geldt: 50% korting!

Niet alleen is Vineyard Peach een Special Edition. Een tijdje geleden schreef ik een uitgebreid artikel over de Blueberry lijn. Ook die is momenteel in de sale met 50% korting. Maar ook de lijnen Papaya, Raspberry en Passion Fruit zijn in de sale. Ook over die geuren heb ik een uitgebreide review geschreven. Naast deze producten zijn er natuurlijk ook nog tientallen producten die uit het assortiment gaan en je dus niet kunt laten liggen.

Categorieën: Bad & douche

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *