Swisscode Pure is ontwikkeld als extra aanvulling op je dagelijkse verzorging en kan dus door iedereen gebruikt worden. Voor ieder huidtype is er wel een passend serum te vinden. Swisscode heeft namelijk 7 verschillende serums. Ik testte voor jullie de Swisscode Pure Hyaluron en de Swisscode Pure Vitamin F Forte.

De producten van Swisscode schijnen heel hoog geconcentreerd te zijn met werkzame stoffen die je huid als ware een boost geven. Alle serums zitten in dezelfde verpakking. Een klein, doorschijnend rond glazen potje met daar bovenop een pipetje. Ik ben dol op serums met een pipetje, want dit doseert zo makkelijk. Je draait het product open, drukt een keer in het pipetje en je brengt vervolgens enkele druppels aan op de hand en vervolgens op je gezicht. Hygiënisch en makkelijk! Qua verpakking ben ik helemaal fan!

Swisscode Pure Hyaluron
Dit serum is voor iedereen geschikt. Hyaluron is namelijk vocht en iedere huid kan vocht gebruiken. Genoeg vocht zorgt voor een sterkere huid die zich beter kan beschermen tegen schadelijke invloeden. Daarnaast voelt een goed gehydrateerde huid natuurlijk ook fijner aan. Voor de oudere huid doet hyaluronzuur ook veel. Hyaluronzuur is eigenlijk en natuurlijke botox en zal dus meer volume geven aan de huid. Een serum voor jong en oud! Swisscode Pure adviseert op iedere ochtend en avond 2 -3 druppels aan te brengen op het gelaat. Op het begin vond ik het ontzettend lastig om dit product te doseren. Naar mijn idee waren 3 druppels echt veel te weinig en bracht ik een heel pipetje aan. Het product trok super snel in, maar gaf een beetje een plakkerig gevoel. Het was even ruziën met de dosering, maar een half pipetje was voor mijn huid perfect.

Het product heeft een medisch luchtje. Op het begin moest ik er enorm aan wennen. Je krijgt er wel een product voor terug dat vrij is van conserveringsstoffen, parabenen, alcohol, kleurstoffen en silicone. Eerlijk is eerlijk. Op het begin was ik er niet zo’n fan van. Pas toen mijn flesje leeg was ben ik hem gaan missen. Toen merkte ik hoe fijn dit product was vergeleken met mijn andere hydraterende serum. Hij trekt snel in, laat af en toe wel een plakkerig gevoel achter, maar zodra ik er een dagcrème overheen aanbreng is dat gevoel ook direct weg. Wat me opviel was dat de flesjes van Swisscode erg klein waren. Ieder flesje bevat 15 ml, terwijl een normaal serum 30 ml bevat.

Swisscode Pure Vitamin F Forte
De Vitamine F Forte is geschikt voor dames en heren met een droge tot zeer droge huid. Dit serum hersteld de natuurlijke lipiden (vetten) barrière en houd hem intact. Een droge huid (dit is anders dan een vochtarme huid) mist vaak vetten (lipiden). Doordat de lipidelaag verbeterd wordt, wordt ook de huid beter beschermd. Mijn droge velletje kan altijd genieten van dit soort serums. In eerste instantie ging mijn voorkeur dan ook uit naar de Swisscode Pure Vitamin F Forte. Maar toen het weer wat zomerse werd, vond ik ook dit serum minder fijn. De Vitamin F Forte voelt namelijk wat olie-achtig aan, terwijl de Hyaluron echt een watertje is. Voor mij zou de Hyaluron perfect in de zomer zijn en de Vitamin F Forte bewaar ik nu lekker voor de winter. De verpakking adviseert om 2 – 3 druppels 2 maal daags aan te brengen. Wanneer ik 4 – 5 druppels gebruik is dat voor mij voldoende voor gezicht en hals. In de zomer wil ik hem nog wel een ‘s avonds gebruiken, maar voor overdag wordt die echt te vol. Maar ik denk dat ik er deze winter nog heel veel plezier van ga hebben.

De serums van Swisscode Pure kosten allemaal € 65,- voor 15 ml. Ik vind de verpakkingen wel erg klein. Ik was dan ook redelijk snel door mijn Hyaluron heen. Jammer, want nu ben ik verliefd geworden op dit serun. Als je 30 ml zou krijgen voor € 65,- dan zou ik het een normale prijs vinden voor een serum. De producten werken erg fijn en ik vind het prettig dat je ze onder je eigen verzorging kunt gebruiken. Het duurde even voordat ik besefte dat de Hyaluron erg fijn was, maar voor zomer is die echt perfect voor mij! Vitamin F Forte wordt mijn vriendje voor aankomende winter.

Swisscode Pure is wellicht iets voor jou als je nog een mooi aanvullend product zoekt voor je gezichtsverzorging. Ze hebben een serum voor ieder huidtype. De producten zijn makkelijk te doseren en wanneer je niet teveel gebruikt, trekken ze snel in. De geur is helaas wat minder, net zoals de prijs. Wel krijg je daar een serum voor terug die je huid echt een boost geeft. Bij de Vitamin F Forte voelde ik direct resultaat. Bij de Hyaluron duurde het ongeveer 3/4 flesje.

Swisscode Pure is bijvoorbeeld te koop in deze webshop.

Was jij al bekend met Swisscode Pure?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *