Oehlala hebben jullie de nieuwe lay-out van mijn favoriete webshop The Beauty Bakery al gezien? Ik heb volgens mij al bijna over het gehele assortiment een review geschreven, maar ik heb wéér een paar nieuwe producten ontdekt. Yay!!! Vandaag een review over de Sugar Scrub Bar. Because it’s jummy!

Sugar Scrub Bar Pink Sweety
Oh dit product is zo ontzettend heerlijk! Helemaal nu dit koude weer mijn velletje ruw en droog maakt. De Pink Sweety Sugar Scrub bar is misschien wel het zoetste dat je ooit hebt geroken (samen met de Lush Snow Fairy). Maar deze scrub zit niet in een potje. Nee het is een compacte scrub. Je neemt dit blokje mee onder de douche. Je maakt je huid nat en gaat met het blokje over je huid voor een flinke scrub beurt. Zorg dat je hem niet te lang nat houdt want dan smelt die onnodig snel. Ik leg hem na mijn scrub beurt direct buiten de douche. Ik laat hem op een op een zeeprekje liggen tot ik hem de volgende keer gebruik. Niet echt handig, maar je moet er iets voor over hebben.

Ik wrijf de scrub bar over mijn lichaam zodat ik de scrub verdeel. Daarna ga ik roterende bewegingen maken over de scrubdeeltjes. Deze scrub bar is gemaakt van suiker dit geeft een lekkere grove scrub, prikt niet in kleine wondjes (zoals zout wel doet), maar na een paar roterende bewegingen is het suiker gesmolten. Precies lang genoeg voor een goede scrub beurt. De cacaoboter zorgt ervoor dat er een heerlijk verzorgt laagje achterblijft, waardoor je je niet meer hoeft in te smeren met een body butter.

Ik kon ongeveer 7 keer met deze scrub bar doen. De Sugar Scrub Bar Pink Sweety kost € 6,50 voor 110 gram. Dit is misschien niet super voordelig, maar ik ben misschien ook wel een decadente gebruiker. Toch ben ik helemaal in de wolken met deze scrub. Ik heb hem in de geur Pink Sweety, maar er zijn nog 6 andere geuren! Van kokos, naar mango tot citrus. Voor ieder wat wils dus!

Cijfers
Product: 10/10
Verpakking: 6/10
Prijs: 6/10
Gebruiksgemak: 7/10

Eindcijfer: 7,25

De producten van The Beauty Bakery zijn te koop in hun webshop.

Was jij al bekend met de The Beauty Bakery Sugar Scrub bar?

Categorieën: Bad & douche

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *