Ik liet jullie al eerder wat zien over de 30 (!!!) nieuwe Colour Crush oogschaduws van The Body Shop. Nu kan ik er wel een hele review over gaan schrijven, maar ik dacht misschien is het leuker om meteen te laten zien wat je ermee kunt! Dus geen uitgebreide review, maar een tutorial. Natuurlijk heb ik wel wat swatches voor jullie.

Deze satijn zachte oogschaduws van The Body Shop zijn verkrijgbaar in 30 verschillende kleuren en texturen. Ze zijn super gepigmenteerd en brengen heel gemakkelijk aan. Daarnaast zijn ze ook nog lekker budget, want ze kosten € 10,- per stuk.

Deze 5 colour crushes heb ik in mijn stash. Voor de look die we vandaag gaan maken, gebruik ik de beige/gouden highlighter (nr.101), de mosgroene tint (nr. 605), aubergine/paars (nr. 320) en de felroze (nr. 310).

Wat heb je nodig:
* Oogschaduw basis
* Oogschaduw (beige, mosgroen, aubergine/paars en felroze)
* blendingkwast, pencilkwast, oogschaduwkwast
* Oogpotlood, zwart
* Eyeliner
* Mascara

Een goede basis is heel belangrijk. Als je gaat schilderen begin je ook op een egaal doek. Ik maak mijn oogleden egaal met concealer en ik maak ze vetvrij door ze af te poederen. Hierna breng ik een oogschaduwbasis aan zodat mijn oogschaduw beter, mooier en langer blijft zitten.

Allereerst breng ik de beige/gouden highlighter aan onder de wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoek. Door het onder de wenkbrauw aanbrengt lift je optisch je wenkbrauw. Wanneer je een highlighter in je binnenste ooghoek plaatst open en verhelder je je blik. Na de highlighter breng ik de mosgroene kleur aan bij het begin van mijn ooglid tot bijna halverwege.

Tijd voor de paarse kleur! Deze breng ik aan over de rest van het bewegende ooglid en ik breng hem ietsjes verder omhoog aan in de crease.

Dan pakken we de felroze kleur erbij, maar we gaan de kleur zo gebruiken dat het een draagbare look wordt en geen barbie look. Ik gebruik mijn LookX Blender Brush om de felroze tint in mijn aracadeboog aan te zetten. Dan pak ik een fluffy blending kwast om de roze lijn te vervagen in het paarse en lichtelijk omhoog in de highlighter.

Zoals in bijna iedere tutorial, breng ik ook een oogschaduw aan onder het hoog. Ik kleur eerst de waterlijn zwart met een oogpotlood. Hiervoor gebruik ik natuurlijk mijn Dior Showliner Waterproof. Daarna pak ik de mosgroene kleur en hiermee vervaag ik de harde zwarte lijn.

Ik plaats ook nog een gitzwarte eyeliner bij de bovenste wimperrand en natuurlijk een laagje mascara. De eyeliner die ik gebruik is van de Action en de mascara is van E.L.F. Lekker budget dus! Mascara en eyeliner maakt je look helemaal af. Het maakt je blik intenser en laat het meer spreken.

En zo heb ik 4 van 5 colour crush oogshaduws gebruikt. Ik creeërde er een schattige draagbare look mee. Op deze manier kun je zelfs overdag met knalroze lopen.

Ik ben erg enthousiast over de Colour Crush eyeshadows van The Body Shop! Je kunt ze natuurlijk in een van de The Body Shop filialen kopen of online op hun webshop. Verkrijgbaar vanaf 1 februari 2013.

Draag jij weleens knalroze oogschaduw?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *