Ik ben een sucker voor schattige dingen. Toen ik deze maskers van Dr. van der Hoog in de winkel zag liggen móést ik ze hebben. Ik word denk ik nooit volwassen… Als er Hello Kitty gezichtsmaskers zouden bestaan dan zou ik er alles voor over hebben om zo’n masker te kopen. I just love cute things… Vandaag test ik Tipsy Tequila Sunrise!

Dr. van der Hoog heeft 4 nieuwe ‘vriendinnen’ maskers. Het zijn 2 zakjes aan elkaar. 1 masker dus voor jou en eentje voor je vriendin. Erg leuk bedacht en de maskers hebben dan ook geweldige namen zoals Tipsy Tequila Sunrise, Crazy Cupcake, Big Fun Bubblegum en Glitter Glow. Ik ga ze alle 4 voor jullie testen en vandaag begin ik met Tipsy Tequila Sunrise!

Je bent in één keer in de tropen met dit exotische Tipsy Tequila Sunrise masker. Dit is dé ideale cocktail om je huid te hydrateren en te kalmeren. Maak er samen met je beste vriendin een echt feestje van. Dus neem allebei dit heerlijke masker! Het toegevoegde sinaasappelextract hydrateert je huid en Panthenol heeft tegelijkertijd een kalmerende werking. Dit stimuleert het natuurlijke hetrstel van je huid en vermindert roodheden en irritaties. Let’s party till the sun comes up!

Ik reinigde eerst mijn huid met een foam en vervolgens heb ik mijn gezicht ook nog gescrubt. Dit probeer ik altijd te doen voordat ik een masker aanbreng, omdat het masker dan optimaal zijn werk kan doen zonder belemmert te worden door vuil, make-up of dode huidcellen. Na het reinigen en scrubben bracht ik één zakje aan over het gehele gezicht. Het masker is een oranje jelly-achtig goedje die naar fris fruit ruikt. Het voelt ook heerlijk fris aan op de huid. Terwijl het masker in trok checkte ik even de ingrediënten lijst en wat mij opviel was dat Alcohol Denat ver bovenaan het lijstje staat. Alcohol Denat is een soort alcohol die de huid uitdroogt, terwijl dit een hydraterend masker hoort te zijn…

Hydraterende maskers trekken bij mij meestal razendsnel in, maar deze jelly bleef gewoon op mijn huid liggen. Je wordt overigens heel charmant oranje van dit masker. Misschien een leuk masker voor Koningsdag! Na 20 minuten haalde ik het masker met lauw warm water eraf. Mijn huid voelde wel iets zachter aan, maar niet alsof het een hydratatie boost had gehad. In mijn hals had ik wat rode vlekken en die waren niet minder geworden, maar ook niet erger. Mijn huid voelde een beetje plakkerig aan, alsof ik het masker niet goed had verwijderd.

Ik ben niet helemaal enthousiast over dit masker. Hij ruikt heerlijk en hij voelt fris aan op de huid. Lekker om bijvoorbeeld op hele warme dagen te gebruiken. Verder doet het niet zoveel voor mijn huid. Mijn gezicht voelt wel wat zachter aan, maar verder niets speciaals. Voor mijn droge huid is dit echt te weinig. Daarnaast vind ik dat Alcohol Denat te hoog op de lijst staat. Ik vind de verpakking daarnaast wel weer super leuk. En zulke kant-en-klaren maskers zijn handig om mee te nemen. Voor jonge meiden, zonder huidproblemen zou dit denk ik wel een fijn maskertje zijn. Daarnaast is de prijs ook erg voordelig. Dit masker kost namelijk € 1,79.

Cijfers
Product: 4/10
Verpakking: 6/10
Prijs: 8/10
Gebruiksgemak: 4/10

Eindcijfer: 5,5

Dr. van Der Hoog is verkrijgbaar bij de drogist of in hun webshop.

Heb jij de Tipsy Tequila Sunrise van Dr. van der Hoog al een keer geprobeerd?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *