Afgelopen vrijdag was het zo enorm heet… Ik kan me niet herinneren wanneer ik meer heb gezweet dan die dag. Helaas lag ik niet aan het water maar heb ik geblogt, ben even naar de winkels geweest en cocktails gedronken. En tja… Dan wil je er toch fatsoenlijk uitzien. Dit is mijn Hot Day make-up & hairlook!

Met make-up ben ik erg handig, maar met mijn haar… Aghrr! Vorige week had ik een klant in de winkel met dit leuke kapsel. Enthousiast liet ze me zien hoe ik het ook kon doen. Easy! Een perfect kapsel voor warme dagen. Mijn voorste plukken draaide ik naar achteren toe en zette ik met een klipje vast. Het laatste deel is een beetje lastig uitleggen. Je maakt een lage staart met een elastiekje. Maar de laatste keer trek je je haar niet helemaal door het elastiekje, maar maak je een lus. Dan maak je net boven het elastiekje een ‘gat’ in je haar waar je de lus in duwt. Zo lijkt het alsof je hem naar binnen hebt gerold. Zet hem met een schuifspeldje nog even vast en klaar! Ik maakte mijn look nog even af met een shiny haarbandje. Mijn Hot Day Hair Look!

Als foundation draag ik de Phyto Teint Eclat van Sisley, want met Sisley heb ik nooit het idee dat ik een foundation draag! Ik poeder mijn foundation plaatselijk af. Dit doe ik plaatselijk, omdat ik graag zo weinig mogelijk producten gebruik op zulke warme dagen. Ik poeder mijn oogleden, onder mijn ogen, voorhoofd en neus af. Iets waar ik dol op ben in de zomer is bronzer. Mijn bronzer van Rimmel is perfect voor zulke dagen. Ik breng de bronzer aan, net boven mijn slapen, op mijn wangen, kaaklijn en hals. Zo krijg je net een warmere gloed over je heen.

Mijn wenkbrauwen teken ik bij met een potlood voor blonde dames, zodat het wat zachter oogt. Met zulke warme dagen draag ik liever geen oogschaduw, dus ik ging voor een kleine winged eyeliner. En wat is een zomer zonder highlighters? In mijn binnenste ooghoek bracht ik de prachtige Guerlain gouden highlighter aan. Op mijn wangen bracht ik eerst Peachy Keen van MAC aan. Een perzik/roze blush met een gouden glans. Maar voor extra glans gaat de Guerlain er nog even overheen.

Lichtroze lippen… Ik blijf er helemaal fan van! Laatst schreef ik al een review over deze mega budget lipsticks van MUA. De MUA Lipbooms kosten omgerekend maar € 2,29. De lipgloss is misschien niet zo spectaculair, maar de matte lipsticks wel! Voor mijn Hot Day look droeg ik de MUA Lipboom in de kleur Cheeky!

Dat was mijn Hot Day make-up look & haar!

Categorieën: Make-up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *