Nieuwsgierig geworden naar de jongedame achter Pretty Beauty Land? Laten we heel cliché beginnen. In de zomer van ‘91 werd ik op 18 juli om 17.01 geboren en mijn ouders gaven mij de naam Patty. Al mijn gehele leven woon ik in ’s-Hertogenbosch. In hetzelfde huis wonen mijn moeder, stiefvader en broer. Mijn vader woont met mijn stiefmoeder en stiefzus een paar straten verderop. Ze zijn inmiddels gewend aan mijn liefde voor make-up en helpen zelfs met alle plezier mee aan de website. Niet alleen zij brainstormen mee over PBL. Ook mijn vriend Kevin steekt graag zijn handen uit de mouwen. Alle credits voor het design van deze website gaan dan ook naar hem en zijn broertje Justin.

Als ik mezelf in 5 woorden zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen: chaotisch, perfectionistisch, positief, sociaal en grenzeloos. Vooral door mijn perfectionisme en geen grenzen kennen kreeg ik uiteindelijk chronische vermoeidheid. Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, heb ik er al het mogelijke positieve uitgehaald en mezelf echt leren kennen. In deze periode is zelfs Pretty Beauty Land ontstaan.

Ik heb geleerd dat je met positiviteit alles kunt bereiken en dat je moet genieten van het leven. Want het kan zomaar ineens voorbij zijn.

In 2012 ronde ik mijn studie paraveterinair succesvol af, maar besloot om mijn hart te volgen. Vanaf toen werd ik een parttime blogger. Een beslissing waar ik tot op de dag van vandaag nog geen spijt heb. Naast Pretty Beauty Land werk ik parttime bij de ICI Paris XL in ’s-Hertogenbosch in de Hinthammerstraat. Een baan waar ik veel voldoening uithaal en die perfect aansluit op mijn blog.

Zoals je ziet draait mijn gehele leven bijna om Beauty en ik vind het heerlijk. Maar soms is iets anders ook even fijn. Naast altijd netjes opgedoft rond te lopen op mijn stiletto’s, vind ik het heerlijk om samen met mijn paard de bossen in te gaan. Deze gitzwarte dame kan mij alles laten vergeten.

In het kleine beetje vrije tijd dat ik nog over heb vind ik het heerlijk om uit te gaan met mijn vriendinnen of om leuke dingen met mijn vriend te doen. Ook kan ik mij uren vermaken met een goed leesboek en ik ben gek op series kijken. Daarnaast kan ik soms ook uren met mijn moeder praten en ga ik regelmatig even shoppen. Ik werk tenslotte in de binnenstad.

Ik denk dat dat het wel zo’n beetje was. Als ik het zo terug lees heb ik best wel een awesome leventje en daar geniet ik ook iedere dag van. Op de dag dat ik af studeerde zei mijn moeder mij één ding. En dat is precies wat ik doe…

“Vanaf nu kun je doen waar je zin in hebt.”